Domino’s Day

In samenwerking met één van onze sponsoren organiseren we weer Domino’s Day on ice. Bestel één van je favoriete pizza’s, voor bij de Domino’s mascotte op de ijsbaan en binnen no-time zal de pizza afgeleverd worden bij de ijsbaan…smullen maar.

Nieuwjaarsduik

Zoals op zoveel plekken hebben wij ook de traditionele Nieuwjaars duik. Kom je vandaag schaatsen in je zwembroek dan wacht er na afloop een warme verassing voor je met Warme Wafel en warme chocomel met slagroom.

Camping de ijsbaan

Altijd al een willen logeren bij de ijsbaan? Het kan op camping de ijsbaan. Neem je tentje mee en wij zorgen voor een avontuurlijk programma. Met speciale activiteiten op en rond de baan is er een passend animatieprogramma samengesteld zoals dat op menig camping plaatsvind. De nacht breng je door in je tent op het terras van de ijsbaan om ’s ochtend te genieten van een heerlijk ontbijt en afsluitende activiteit. Voor deelname of meer informatie mail je naar info@zeelandhoudtvanschaatsen.nl

Kerstmutsschaatsen (Copy)

2e kerstdag zijn we geopend en voor iedereen die komt schaatsen zorgen wij voor een mooie kerstmuts om de kerstsfeer te vergroten.

DJ Dumpmaster

Op deze vrijdag avond staat hij weer in de tent..DJ Dumpmaster. Deze bekende Middelburgse DJ mixt de klanken van Soul en rock moeiteloos in elkaar over en weet een sfeer te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt.

X